DIUMENGE 11 DE FEBRER DE 2024

Estem de carnaval i amb Xuriach anem a celebrar un Carnaval Barroc a El Born Centre de Cultura i Memòria. Serà un matí de tallers oberts al públic familiar amb una Festa de carnestoltes

Voleu celebrar el Carnestoltes tal com ho feien els barcelonins i barcelonines del 1700?

Veniu a El Born Centre de Cultura i Memòria a viure la festa més sonada de la ciutat del moment elaborant els vostres complements, màscares i antifaços plens de fantasia! I per imbuir-vos en l’ambient de l’època, els membres de la companyia Xuriach ens aproparan al repertori musical, l’estètica, els ritmes, els sons i les danses que omplien carrers, places i salons mentre assaboriu un tast de la millor xocolata, imprescindible en qualsevol celebració!

Xuriach, companyia de música i dansa antiga i tradicional s’especialitza en l’estudi, la investigació i la difusió de la dansa i la música del Renaixement i el Barroc, amb un particular interès en el repertori català i ibèric. La companyia ha estat àmpliament reconeguda per la solidesa de les seves propostes, i per la passió i la il·lusió que transmeten, fent reviure aquest repertori i posant-lo a l’abast de tothom.

Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys.

Aquesta activitat s'emmarca dins del Cicle Carnestoltes.

Lloc: Sala Moragues d'El Born Centre de Cultura i Memòria (Plaça Comercial 12, 08003 Barcelona)

Hora: de 12h a 14h

Entrada: de franc

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSABTE 16 DE MARÇ DE 2024

DISSABTE 18 DE MARÇ DE 2023

DISSABTE 30 DE GENER DE 2021