DISSABTE 16 DE SETEMBRE DE 2023

El Berguedà Folk arriba a la seva 15ena edició! Per aquesta edició, hi haurà dos tallers de dansa que aniran a càrrec d'en Joan Codina Vila.

El segon taller serà un taller més experimental, que porta per títol "Taller de ball inclusiu". Un taller que, contradictòriament al que pugui semblar pel títol, va més dirigit a les persones que habitualment freqüentem els balls folk i els balls de plaça. No es tracta en absolut d'un taller específic adreçat només per a persones d'un determinat col·lectiu. El taller parteix de la base que les persones balladores bípedes, autoanomenades "normals" i que majoritàriament ocupem els espais del ball de plaça i el ball folk sóm les qui tenim limitacions i ens quedem amb un cert bloqueig davant d'una persona que també vulgui ballar però que potser va amb cadira de rodes, potser és cega o potser és sorda. Simplement perquè mai ens hi hem trobat, i mai hem tingut espais per experimentar, per provar, per empatitzar, per donar idees... La finalitat última d'aquest taller és aprendre que si no donem res per suposat de nosaltres i de les persones amb qui compartim el ball, millorarem moltíssim en el nostre saber ballar, siguin quines siguin les nostres capacitats.

Aquest taller és gratuït, i evidentment, obert a tothom. A tothom, de veritat!

No us perdeu tota la programació d'aquest festival!

Tot i que algunes activitats són gratuïtes, la majoria d'elles son de pagament. Pots pagar allà mateix les activitats de pagament que t'interessin o bé comprar l'abonament per tot el festival. Consulta aquí el preu dels abonaments.

--

Lloc: Església de Sant Josep (Pl. Sant Josep s/n – Colònia Cal Pons, Edifici del convent de la Colònia de, 08692 Cal Ponç)

Hora: de 15h30 a 17h

Entrada: de franc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSABTE 16 DE MARÇ DE 2024

DISSABTE 18 DE MARÇ DE 2023

DISSABTE 30 DE GENER DE 2021