DIUMENGE 19 DE FEBRER DE 2023

Estem de carnaval i amb Xuriach anem a celebrar un Carnaval Barroc al Born Centre Cultural. Serà un matí de tallers oberts al públic familiar amb una Festa de carnestoltes

Voleu celebrar el Carnestoltes tal com ho feien els barcelonins i barcelonines del 1700?

Veniu al Born Centre Cultural a viure la festa més sonada de la ciutat del moment elaborant els vostres complements, màscares i antifaços plens de fantasia! I per imbuir-vos en l’ambient de l’època, els membres de la companyia Xuriach ens aproparan al repertori musical, l’estètica, els ritmes, els sons i les danses que omplien carrers, places i salons mentre assaboriu un tast de la millor xocolata, imprescindible en qualsevol celebració!

Xuriach, companyia de música i dansa antiga i tradicional s’especialitza en l’estudi, la investigació i la difusió de la dansa i la música del Renaixement i el Barroc, amb un particular interès en el repertori català i ibèric. La companyia ha estat àmpliament reconeguda per la solidesa de les seves propostes, i per la passió i la il·lusió que transmeten, fent reviure aquest repertori i posant-lo a l’abast de tothom.

Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys.

Aquesta activitat s'emmarca dins del Cicle Carnestoltes.

— 

Lloc: Sala Moragues del Born Centre Cultural (Plaça Comercial 12, 08003 Barcelona) 

Hora: de 12h a 14h 

Entrada: activitat gratuïta

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSABTE 16 DE MARÇ DE 2024

DISSABTE 18 DE MARÇ DE 2023

DISSABTE 30 DE GENER DE 2021