DIUMENGE 13 DE FEBRER DE 2022

L’artista polifacèitic i interdisciplinar Pol Aumedes estrena l’exposició “Polièdric. Les facetes d’un músic” al Centre Artesà Tradicionàrius.

El diumenge 13 de febrer a les 18h hi haurà la innauguració oberta a tothom, però acte seguit, tant a les 19h com a les 20h (en dos torns) hi haurà una acció artística en la qual hi col·laboraré juntament amb la Magalí Sala i l’Elena Cudó. No us la perdeu! Per poder assistir en alguna de les accions artístiques cal comprar entrada en aquest enllaç.

Amb un llenguatge poètic que mescla el teatre, la performance i el concert, Pol Aumedes ens submergeix a les entranyes i la història del CAT Tradicionàrius, un espai emblemàtic on han actuat i crescut molts intèrprets de música tradicional.

Polièdric és un recorregut per les cares de l’ofici de músic que sovint passen inadvertides: el procés creatiu, els moments d’estudi, els assajos, les hores a la carretera, el directe a l’escenari, el silenci posterior, la vulnerabilitat. L’espectacle estarà relacionat amb l’exposició que es pot veure a l’entrada del CAT i que, a través de diverses obres plàstiques, retrata les facetes d’un músic. 

Una exposició i una performance per copsar una professió compartida i col·lectiva, complexa i apassionant. 

Magalí Sala: Violí i veu
Elena Codó: veu
Joan Codina: Flautes i veu
Pol Aumedes: Acordió diatònic i veu

Instagram: @pol_aumedes


Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius (Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona)

Hora: 19h i 20h

Entrada: 8€ (Amics del CAT 4€)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSABTE 16 DE MARÇ DE 2024

DISSABTE 18 DE MARÇ DE 2023

DISSABTE 30 DE GENER DE 2021