DISSABTE 17 D'OCTUBRE DE 2015

Arriba un altre any l'edició del Ball del Llémena: un cap de setmana farcit de tallers i balls als voltant de la música tradicional.

Amb Mirabèl impartirem un taller titulat Rondèus de Gasconha, un taller de dansa per iniciar-nos als rondèus, un dels gèneres que haurem treballat amb l'anterior taller de pifres i de ripataulèra.

Recordem que es tracta d'unes jornades de formació reconegudes pel Departament d'Ensenyament i per la UdG. (per al professorat no universitari de primària i de secundària, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya reconeix l'assistència a les jornades (com a curs de l'Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach) com a curs de 30 hores de formació permanent. Als estudiants de qualsevol grau de la Universitat de Girona se'ls reconeix 1 crèdit ECTS per l'assistència als tallers i balls de les Jornades.

--

Lloc: A les Escoles de Cartellà (Girona)

Hora: 17h45

Preu: 65€ (inclou allotjament, àpats i la participació a tots els tallers). Cal fer inscripció prèvia des de la web http://www.balldellemena.cat/

Ball del Llémena II


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSABTE 16 DE MARÇ DE 2024

DISSABTE 18 DE MARÇ DE 2023

DISSABTE 30 DE GENER DE 2021