DIJOUS 15 D'AGOST DE 2013

Aquest any es realitza la tercera edició d'El Gran Ball de Catalunya, que és un projecte comú originat per diferents associacions culturals agrupades per l’Associació Les Quatre Soques. Un festival de quatre dies per gaudir intensament i de manera totalment participativa dels balls i danses de Catalunya i d'altres indrets i cultures. Aquesta trobada es fa en el Mas Gircós, una masia pairal restaurada del segle XVIII, a Sant Ferriol, molt a prop de Besalú i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La Cati Rambaud (violinarie i mestre balladora) vindrà del Bearn per participar al Gran Ball de Catalunya, com ja ha fet en anteriors ocasions. Hi durà a terme dos tallers de danses bearneses i dos balls folk gascons al llarg del festival. Tindré el gran paler d'acompanyar-la musicalment durant tot el festival, juntament amb altres músics.

--

Lloc: Mas Gircós (Sant Ferriol - Besalú)

Hora: 18h Taller Branlos de la Vath d’Ossau

Preu: Cal pagar l'entrada al Gran Ball de Catalunya (forfait pels quatre dies o l'entrada per dia o activitat) Consulteu preus i inscripcions a http://granballcat.trad.org/preuscondicions.php


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSABTE 16 DE MARÇ DE 2024

DISSABTE 18 DE MARÇ DE 2023

DISSABTE 30 DE GENER DE 2021