DISSABTE 13 DE JULIOL DE 2013

Dins del cicle El Moianès sona: II Cicle de concerts. Música, Patrimoni i Gastronomia, organitzat per Joventuts Musicals de Moià, el proper dissabte dia 13 de juliol de 2013 La Veu de Syrinx oferirem un concert on interpretarem el nostre repertori de música tradicional catalana, occitana i de música de cambra francesa.
Serà a les 19h a la Masia d'Esplugues. La masia d’Esplugues està situada a l’extrem sudoest del terme municipal de Castellcir. S’hi accedeix des de la carretera BV-1310 en el pk 3.8, prenent un camí de terra a l’esquerra. Es baixa pel camí, travessant boscos de pi roig i rouredes, fins arribar a la riera de Fontscalents (1,9 km), i a l’altra banda de la riera hi trobem la masia d’Esplugues.

El concert consta, a més a més, d'una visita comentada i d'un bufet lliure de productes del Moianès.

Informació més detallada del nostre concert (lloc, com arribar-hi, entrada, preu...) i del cicle musical a:
 
 
Lloc: Masia d'Esplugues. La masia d’Esplugues està situada a l’extrem sudoest del terme municipal de Castellcir. S’hi accedeix des de la carretera BV-1310 en el pk 3.8, prenent un camí de terra a l’esquerra. Es baixa pel camí, travessant boscos de pi roig i rouredes, fins arribar a la riera de Fontscalents (1,9 km), i a l’altra banda de la riera hi trobem la masia d’Esplugues.
 
Hora: 19h
 
Preu: 15 € (socis JJMM 10€). Visita comentada, concert i bufet lliure amb productes del Moianès

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSABTE 16 DE MARÇ DE 2024

DISSABTE 18 DE MARÇ DE 2023

DISSABTE 30 DE GENER DE 2021